Něco na zlikvidování bílků, ale chce to kolík na který se stočí kornouty, ale suchý je to výborný a to stačí placaté.
4 bílky 11 dkg cukru 6dkg hl. Mouky 7 dkg ořechů
Smícháme. Taková kasička.
Vezmu plech potřeme tukem. Vysypeme moukou. Hrneckem udělat na te mouce kolečka. Do vnitřního kruhu rozpatlat asi 1-2mm vrstvu lžičkou.. Péče se to při 180. A ještě teplé stačí.
Plní se to krémem.
Já to plnim Paříž. Šlehačkou. A někdy kraje macim v čokoládě.
Patlani strašný. Pořád dumam nad tím, že mi nikdy babička a i prababička neřekla, že je neudělá. Když jsem to se ségrou snědla suché před Vánoci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.