Přidat odpověď
Na zakladce jsem obvykle chodila. Na stredni synovi tak na 2 ze tri, ale protoze se mi libilo, jak jejich tridni rodicak vede, mela jsem ji moc rada a opravdu jsem se tam dozvedela informce a jeste se nasmala. Syn informace vypoustel a bylo dobre je vedet. A taky jsem u nej chodila stat fronty za par uciteli z maturitnich predmetu. U dcery na gymplu jsem snad nebyla jeste nikdy. Uz vim - syn mel terminy rodicaku vyhlasene na webu v polovine zari uz na vsechny a byly ve ctvrtek a tak jsem je mela v kalendari. U dcery ve ctvrtek reknou, ze v pondeli bude rodicak a to nam doma nikomu nevyhovuje a roky mame v pondeli odpoledne jine aktivity. Muz sel, jen kdyz na tom dcera trvala, ze se bude resit lyzak, zajezd apod a vcas to doma oznamila. Pak muz doma nadaval, ze to byla ztrata casu a jestli to nemohla natukat do PC a poslat. Loni byly rodicaky u obou on-line - na gymplu byla ucast od vsech zaku, na prumyslovce snad jen do 10 lidi, zrejme byla problem ta technika, protoze osobne byvalo tak od 15 zaku. A ted mi syn rika, ze nekteri to doma nerekli, ze je on-line rodicak, protoze kluci na hodiny moc nechodili.
Předchozí