| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Ty totiž nepřesvědčí nic. Leda by na tom ventilátoru sami skončili, a ani to není sichr."

Není to sichr, berou to tak, že dostali těžkou nemoc, což se stává (a že jim umřel někdo blízký totéž).
Kdežto když se naočkují, jdou těm případným vedlejším účinkům naproti.

(Píšu, jak to vidí, mně ty pravděpodobnosti nevysvětlujte, ono jde spíš o pocit - mnohé antivax či je chápající to tu již psaly).

Ale zas nic... to ne.
Mám v okolí váhajícího mladého zdravého člověka, a toho by asi přesvědčily studie o bezpečnosti vakcíny i z dlouhodobého hlediska, což asi zatím nelze, protože existují krátce.
Nebo se dá vycházet z "něčeho podobného", co dlouhodobé následky nemá, respektive má s velmi malou pravděpodobností? Dáte mi kdyžtak někdo odkaz?

Každopádně tohle je opravdu spíš zatvrzující ("chtějí vyvolat strach a tím nás ovládat"). Neviděla jsem, jen co tu zatím píšete.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.