Přidat odpověď
"Ale s tímhle mají všichni jakýsi nepochopitelný problém"
Tak já s tímhle opravdu mám problém. Vloni se stalo, že k nám nepřijela sanitka, když bylo třeba kvůli něčemu necovidovému. Na 155 mi řekli "Paní, sanitky teď v okolí nemáme, jestli můžete, tak ho odvezte do nemocnice samostatně, ale nejezděte do X ani do Y, ty nepřijímají. Musíte jet do Prahy. My vám sice můžeme poslat sanitku z Prahy, ale to je na dlouho, tak tam spěchejte raději sama, protože tohle je vážná věc."
X a Y jsou dvě města, do kterých bych běžně jela. Do nemocnice do Prahy je to daleko, po cestě je zácpa a navíc při řízení nelze nemocného ošetřovat, což by při čekání na sanitku šlo. Plus jsem taky třeba v tu chvíli mohla nebýt doma.
V necovidové době jsem něco takového v životě zažila, takže ohledně covidu opravdu mám problém. Když byl problém jenom v hambáčích, hranolkách a cole, tak se nikdy nestalo, že by zdravotnictví odmítlo fungovat. Nastalo to až z covidem, takže cizí hambáč je mi jedno, protože ten ohrožuje jen toho, co ho dobrovolně sní, ale cizí covid mi jedno není.
Předchozí