Jak jste řešili, když jste měli v rodině jednoho covid pozitivního? Zbytek rodiny je (zatím) zdravý.
Jak moc jste ho izolovali? Nebo vůbec ne? A nakazili jste se vy ostatní? Nevím, jak moc to hrotit nebo spíš mám pocit, že nějaká totální izolace nejde moc dlouho vydržet.. :( S babičkami nebydlíme, takže nikdo z nás by snad neměl být rizikový. Covid jsme zatím neměli, já jsem očkovaná, zbytek rodiny - manžel a děti - nejsou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.