"nepotkala jsem dosud tak složitou větu, abych musela dělat vetny rozbor"
sovice, ale ty asi budeš mezi těmi, co mají načteno
jak už tu někdy nedávno padlo, jsou lidé, co to vstřebat neumí a pak používají fakt ty poučky... a taky nejde jen o čtení, ale především o psaní - i kdyby chtěla vrabčák něco napsat, aby tomu rozuměli její čtenáři... podívej se do diskuzí - to, že tu kašleme na pravidla (já naprosto
), dělá z našich textů občas dost těžko srozumitelné a musíme si vysvětlovat a opravovat, jak jsme to vlastně myslely... a to tu je ještě většina těch, co načteno mají... koukni na diskuzi pod nějakým článkem na novinkách, na idnes, na seznamu - to je zoufalství . ty příspěvky nemají hlavu ani patu, protože pisatel skládal věty podle momentální nálady a pak to opravdu nedává smysl...
"pořád salty, že koalice, která šla do voleb od začátku jako koalice, celou dobu říkala že je koalice, vyhrála ? SPOLU vyhrálo volby, to je fakt a žádné bulení ze strany ANO (, zadlužujeme ) to nezmění" - no toliko k žáku, co nepobral větnou stavbu (kopírováno namátkově na první dobrou z první diskuze, kterou jsem otevřela, bývají lepší, ale i mnohem horší výlevy...)