TaJ, no vidíš a já jak blbec se musím prokazovat všude.
Do kina nechodím, výstava tam též ne, nyní na to nemám čas. Na jídle to po mě pravda nechtějí. A do cukrárny si sednout nejdu, nosím si to domů.
Včera jsem byla po X letech v divadle na permici co jsem si koupila 2019- protože tenkrát pro nemoc odloženo, pak korona tak jako včera konečně.
A dvě paní v respirátoru před divadlem, neprošla jim ani noha. Důkladně zkoumají datumy.
A kdo přes ně neprošel, měli tam stoleček a mohli se otestovat.
podobně to má kino-zkušenost synů, nikoho tam nepustí, neprodají lístek. Hezky ukaž test pak lístek.
V létě třeba syn jel na výlet, potkali s kamarády hrad, že jako jdou, no prej ani náhodou, bez testu a ten všichni neměli. TAk šli do lesa.
A to samé bazén, nejdřív certifikát a pak vstupenka a klíč. Dříve ne. A tam teda já chodím pravidelně, protože permici mám dvacet let a jsem zvyklá plavat.
V létě byla legrace pozorovat ty rozčilený turisty. JAko na té recepci si to ty holky vyžrali, lidi jim nadávali.
A co mě překvapilo, že v Holicích po nás nechtěl nikdo nic, paní na recepci jen řekla, že to vidět nechce(já totiž zblblá od nás jí to cpala , než jsme si o cokoliv řekli), ale pokud přijde hygiena, bude to chtít vidět a je to na naší zodpovědnost, že její povinnost to není.
A ubytování v Litomyšli nám to zkoukla ještě než jsme vlezli do penzionu. A chtěli vědět den před příjezdem. MAnželovi i volal pán, protože ten zase nečetl nějak e.maily, kde se na to dotazoval.
Takže spíš asi na co člověk narazí. A kde se ocitne.
Jo a za tento víkend a včerejšek, kdyby mi volala hygiena, mám tisíce kontaktů.
A tři dny v respirátoru bez přestávek, jen na pití a rychlé jídlo 10minut. A jedno vím jistě po 9h v kuse z něj pěkně bolí hlava. Takže máš můj obdiv.
A třeba teta a strejda byli kdesi na Vysočině a nikdo po nich nic nechtěl. A večer měli do rána tanečky a pití.