Únikovky jsou skvělá věc a pak kupuju poukázky do prodejny deskových her. Vstupenky na různý akce jsem letos zapověděla, ještě máme nějaký lístky z předloňských vánoc. Voňavky kupuju tak, že jdu do parfumerie a něco vyčuchám. Ale chce to kouknout na cenu. Takhle jsem vyčuchala synovi k svátku a u pokladny jsem zjistila, že stojí 3000,- a bylo mi už blbý to vrátit. Pyžamo a trenky musí být pokaždý, ponožky letos vynechám, objevila jsem u manžela ve skříni asi 10 párů ještě nepoužitých. Horší je, že manžel i syn i snacha mají narozeniny ještě před vánocema, takže se taky ráda přečtu nějaké tipy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.