Taky moc nebuzeruji, z dětí jedině trochu syna, tam to je občas trošku moc, chci aby mu do pokoje mohl robot vysavač, takže požaduji podlahu bez ponožek apod. Jinak po nich chci maličkosti a ony mě taky nebuzerují požadavky teplá večeře a napečeno denně, od nějakých těch 12 let si každý umí uvařit a teď to jen zdokonalují. Holky si celkem brzy začaly i samy prát, ani jsem to po nich nechtěla, ale mají každá svůj koš na prádlo a prostě to bylo pro ně jednodušší si to do pračky dát a zapnout.
Takže já po nich nic moc nechci a ony, jak už jsou starší, nechtějí nic moc po mě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.