| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sakra ~:-D
Lucifera teprve doháním, "objevila" jsem ho nedávno a momentálně jsem u S05e08. Chloe mi leze na nervy čím dál víc, love story mi přijde až příliš zdlouhavá a celé je to v duchu neustálého ("Pojďme si o tom promluvit" vs. "Potřebuji čas a odstup"), ale stejně jsem zvědavá, co bude dál. Hláškami se bavím a bavím se i tím, jak moc mi může být sympatický démon, který je, ač bez duše, citlivější než spousta lidí. Lucifer aspergerovsky "sloní v porcelánu" podobně jako Cumberbatchův Sherlock (v reálu by mě štval), ale je tak zatraceně sexy, že mi leze do snů. Nenáročná zábava pro volné chvilky, dobře se mi u toho odpočívá. A angličtinu si vysloveně užívám, je krásně srozumitelná.

Ad filmy, které jsem nedala: Sophiina volba (byla kravina zkoušet se na to dívat v těhotenství) a nechci se podívat na Marley a já.
Zde zmiňované filmy Zelená míle, Schindlerův seznam, Kdo chce zabít Sekala nebo Kill Bill můžu vidět i opakovaně. A z Kill Bill 2 je závěrečný rozhovor moje srdcovka. Mám ráda každou větu a každou vteřinu.

Mimo téma: Stále se mi nedaří listovat v diskusích, když jsem na mobilu. Pořád mi to hází chybovou hlášku. Nějaký tip, co s tím? Mazání cookies nepomohlo. Dík ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.