Mně tedy zaujaly zatím všechny tři příběhy, musím říct, že po dlooooouhé době opravdu kvalitní český seriál.
Zažila jsem tuhle situace u dítěte už v mateřské školce, kdy jsem byla v permanentním každodenním strachu o své dítě (spolužák z neutěšených rodinných poměrů, učitelky si s tím nevěděly rady, ředitelka zvolila pštrosí politiku) a po opakovaných pokusech to řešit s ředitelkou jsem zvolila přechod do jiné školky. Individuálně nejlepší řešení, systémové to samozřejmě není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.