Dari,
moc rozumím. Na konci srpna jsem vypla FB, ráno si poslechnu v koupelně zprávy v 6hod. na Radiožurnálu a začala jsem chodit hodně a všude, kde to jen jde pěšky. Nebydlím přímo v centru mésta, dojíždíme z nedaleké vsi. Ale jedu meziměstskou linkou, vystoupím na okraji města a jdu ráno pěšky do práce. Hrozně mi dělá radost pozdravit se na náméstí s květinářkou, kavárníky a jiným pracujícím lidem. Přestala jsem si číst zprávy. Žiju jen z toho rádia ráno, tam se řekne všechno podstatný, co je pro život důležitý.
Jedu to 20tý den a je mi dobře. Mám spoustu energie, dobře jím, spím, mám čas na děti a práce mi jde od ruky i ta domácí. Ráno u kafe mrknu sem, když mám chvilku nebo si večer u skládání prádla pustím něco z DVTV, ale víc nesleduji.
Měla jsem stejný stavy beznaděje. Když jsem něco koupila, bylo to na reklamaci, reklamační procec prostě buzerace. Neustále zavalená nějakými lejstry v soukromí nebo v práci, naprosto zbytečná práce a mraky času u toho člověk stráví.
Co se týká likvidace jakýchkoliv odpadů, tak jsi hvězda, je to skvělé, že tohle někoho zajímá. U nás v domě máme 10 bytových jednotek. Všechno mladé rodiny s malými dětmi,lidé mladší než jsme my. Ani jedna rodina netřídí odpad. Když jsme dali s manželem pěkné bedny na chodbu, chytla se jen jedna svobodná slečna, která bydlí vedle nás. Ostatním je za těžko alespoň složit papírovou krabici tak, aby se vešel odpad do kontejneru i nějkomu jinému.
Držím palce, ať tě to brzy přeje.