Bouřko, ano, známí mají sušičku zn. Beko, ale mně přijde dost hlučná. Ale posílá sms o tom, že dosušila... To moje spotřebiče od AEG v ceně do 20 tisíc nemají. Já jsem teď naprosto unešená z té mojí nové AEG pračky. Vůbec ji po domě neslyším - je teda těžká jak kráva - 70 kilo, ale to jsem řešila pouze při koupi, jak ji dostat na místo. Ale opravdu se "při praní ani ždímání". Ždíme při 1600 otáčkách a hezky sedí na místě. Přechozí pračka byla slyšet všude po domě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.