Monam, tak to já jich znám dost...a jako já třeba v práci v obchodě pracuju sice s počítačem, ale je to jen pokladní systém, nic víc na tom nedělám a doma jsem naštěstí nikdy pracovat nemusela...dávám přednost práci, ve které můžu zavřít dveře a celé volno si užít s pocitem, že žádná práce neexistuje, prostě odcházet s čistou hlavou, žádné dodělávání něčeho doma apod...mám ráda striktně oddělenou práci a soukromí...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.