Přidat odpověď
Jj, mám to stejně. Většinu kuchyňských přístrojů nemám nebo jsem se jich zbavila, ostatní jsou malé a uklizené (kromě toho kávovaru, kdyby to bylo jen na mně, nemám ani kávovar, jen konvičku na mocca - uklizenou). Moderna to není, je to prostě a krásně jen uklizené. Časově to je daleko nejúspornější, trik je v tom, že musí být KAM ty věci dát, což ve staré kuchyni nebylo. A pak prostě staré dobré "nenechat to nahromadit". Pravda je, že si to tak jako "můžu dovolit", pracuju hodně doma, mám kdy to udělat. A děti už nejsou maličké. Plus jsem omezila vaření. Byly roky, kdy jsem dělala doma všechno od chleba po jogurt. Když máš neustále v procesu kvas, těsto, tohle a tamto, nejde uklidit. Když vaříš jednou denně jednoduché jídlo a jednou týdně sváteční, tak to jde a i to baví. A jako bonus máš, že nevážíš metrák.
Předchozí