dík za prima téma,také začíná být u nás aktuální,jelikož špekulujem nad novou kuchyní v našem městském bytě, kdy je obývákokuchyně jen 19 m2 - bude tu taky jen rovná linka, vychází to u nás na 320 cm, ale z toho 50 cm bude na sporák se sklokeramickou elektrikou (ten už tam tedy je) a tedy nám vychází 270 cm na to vše ostatní.Zatímco doma se roztahuju pěkně v Učkové kuchyni
.
Z této diskuse mi vyplynulo celkem jednoznačně,že dáme skřínky až do stropu u KL,hodně jsme o tom tedy uvažovali a to se mi přečtením této diskuse ujasnilo.Jen ty všechny skřínky nebudou nad KL v jedné úrovni do vrchu,to se mi nelíbí takový monolit,mám představu o 2 řadách skříněk,první,nižší řada bude ale naležato a druhá řada bude dělat převis nad tou první a bude pak až do stropu.
Asi bych chtěla dvoubarevnou kuchyn, nějakou šedou barvu na spodek a něco světlého n ebo bílého na vrch,protože zas musím počítat s tím, že v blízkosti bude už v obýváku třebas bílá kmoda pod tv,tak aby to nebylo každý pes jiná ves,takže se na barevné provedení kuchyně musí myslet u nás i v souvislosti s něco málem nábytku v obýváku. Jojo, zařizovat takto malé prostory mnohem těžší,když to chceš mít pěkné.