| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

monam, Juliet, vysvětlení vám nedlužím ani náhodou, ale na pravou míru to uvést můžu, zjevně jste obě z oboru, tak holt vás to tíží - s oteklým lýtkem a kotníkem jako báň jsem jela na pohotovost (dvoudenní elevace, přes dokonalý pitný režim, Lioton a kompresívní punčocha bez efektu), v té noze jsem už od prstů po tříslo trombózu hlavní žíly měla, takže jsem se holt bála právě tohoto, kdysi jsem skončila na heparinové pumpě na JIP i přes předchozí koagulaci. Pravé lýtko podstatně objemnější než levé. Utz neprůkazný, prý to, co mají k dispozici na pohotovosti nepodává jednoznačný nález. Nositel Leidenské mutace, po plicní embolii, vysoké D-dimery kdysi v šestinedělí i při maximální koagulaci Clexanem~d~
D-dimery vyšší, ale nijak závratně, nasazeny léky na ředění krve, do pár dní naprostý ústup symptomů. Noha dobrá i bez punčochy a se zátěží.
Lymfodenopatie od kliční kosti až do podpaží, viditelné pouhým okem u té kliční kosti, pro prohmatu posouzeno, že všechna ta jezírka pokračují až do podpaží. Nešlo spát na levém boku, bolelo to. Spraveno bylinkama, do 14 dnů ústup.
Ale jestli máte obě dojem, že to bylo jinak, nehodlám vám to brát, zřejmě to víte lépe.~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.