| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monam, já ti nevím. V Praze máš možnost nakupovat v různých superhyper, kde máš samoobslužné pokladny. Tudíž ti na zboží nemusí nikdo sahat. Neviděla jsem nikde ani nadneseně nikoho, kdo by si stokrát za minutu sáhnul na roušku. Navíc snad všechno zboží je balené, pečivo si dáš do sáčku, ovoce i zeleninu umyješ.
Včera jsem byla s dcerou kupovat boty. Chodíme do malého obchodu. Fakt nečekám, a myslela bych si, že prodavačka je blázen, že budou mít roušky či respirátory na sobě, když mají prázdno. Jakmile jsme vstoupily, roušku nasadila. Já bych to po ní rozhodně nevyžadovala, neumím si představit to mít na puse celý den. A když se bojím, tak holt nakoupím online. Já se nebojím a do obchodu ráda zajdu. A tohle pro mě platí ve všech cukrárnách a tak.
MHD nejezdím, neumím posoudit, když jsem jela výjimečně naposledy, respirátor měli všichni.
Když píšeš, že v autobuse v Krkonoších to neměl na puse nikdo. Takže ani ty, nebo se pletu? A zase platí, kdybych se bála, tak tam nejdu a vyhnu se davům.

A k těm respirátorům, jak psala Romana. Já jsem tady fakt za prase. Mám jeden respirátor v boční kapse v batohu, potřebuju, nasadím, nepotřebuju, strčím zpátky. Nevětrám a používám opakovaně docela dlouho. Mě totiž strašně rozčiluje ta ekologická stopa, kterou tady necháváme. Byla jsem u moře minulý týden. A brečet se mi chtělo. Roušky po pláži, dokonce i v moři. Poházené. Byli jsme na výletě v horách a to samé.
Nejdu kovidu naproti, měla jsem štěstí a nikdo v mém okolí jsme to nedostali, chovám se zodpovědně, takže hodně chodím pěšky a fakt nechodím po obchodech zbytečně. Nejsem žádný odpírač ani popírač ani nevím co, koneckonců doma jsme už plně očkovaní všichni. Poslední dávku v naší rodině dostala dcera včera odpoledne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.