...já to nemyslím nijak útočně, i když to tak asi vyznívá, jak jsem to napsala.
Osobně nejsem pro fanatismus ani na jedné straně. Chápu respirátory. ...ale já osobně bych od naší vlády uvítala místo těch šaškáren o testování détí a informací o tom v kolik hodin budou převážet testy do škol.
Dneska zprávna dne v 7.00hod.na Radiožurnálu - Za hodinu se začnou převážet testy do škol - mě fakt nadzdvihla
Nemám nic proti testování a chápala bych jej, kdyby to nebyla jako nyní jen formalita k ničemu. Rozumím, že se testují děti před příjezdem na tábory, soustředění atd.. Leč nemohu před tím zrušit testovací místa a zkrouhnout jim prachy. To aby se pak rodiče pos_ali, když je každý pátek měsíc dopředu nemožné sehnat rezervaci.
Mě by zajímalo co dělá ministerstvo pro to aby byl dostatek sester na podzim, prostr a lůžek? Jaký krizový plán má ministerstvo školství a jakou podporu dalo ředitelům a učitelům během prázdnin. Jak pohli s metodikou? Jestli už si obě ministerstva nastudovala legislatuvu ČR, aby nevydávali do těch svých oběžníků neusále nesmysly.
Jestli už si postavili na novou kovidovou vlnu nějakýho PSA, kočku nebo opici, ale co se bude dít, když... . Abychom to všichni věděli, abychom se postupně mohli připravovat. Abychom věděli, která ta čísla jsou pro nás důležitá v tý hromadě, kterou nás neustále zasypávají.