Přidat odpověď
jakékoliv hanlivé označení není dobře. Proč jsou ti naočkovanní ti chytří, lepší, perfektní? Protože si sami myslí, že vědí více, než neočkovaní? Jak jsou si tak jisti?
Kdyby vláda společně s lékaři řekla, ře lockdown už nebude, pokud se budeme očkovat co 3 měsíce, chodili bychom taky pro své očkování?
Vakcina není za prvý stále schválená tak jako jiné řádné a běžně používané vakciny a nikdo neví, zda vůbec někdy schválená bude, za druhý jsme součástí obrovskýho "vakcinančího" experimentu, kdy se očkuje velké množství populace najednou (co když třeba všichni naočkovaní budou jen náchylnější k respiračním onenocněním? Víme, že nebudou? Jme si jisti?), za třetí to není vakcina v pravém smyslu (nezamezuje tomu, aby ti, co ji dostali, onemocněli, ani nezamezuje šíření - tj. nesplňuje dvě základní podmínky pro to, aby to mohla být vakcina ve smyslu dříve používaného slova).
proč jsou ti, co se neočkovali, považoávní za debily a narušitele vlasti, netuším, ale trochu mi to začíná připmínat komunismus, kdy jedni jsou ti dobří a druzí ti špatní. Co se řídit heslem - žít a nechat žít? Každý má zatím práva na svůj vlastní názor a za své zdraví je zodpovědný každý sám.
Nemyslím, že součástí vakciny je čip - nícméně v místním slova smyslu jsem zatím "odpíračem očkování" - jím minimálně zpracované potraviny, většinu zel-ovo, léky neužívám žádný už mnoho let, nemám chuť se stát pokusným králíkem experimentu, nemám chuť do sebe dávat jakýkoliv chemikálie navíc kromě těch, kterým se neubráním díky vnějším vlivům, k dr. kromě zubaře nechodím, nejsem spasitelem společnosti a nenechám se vydírat tím, že mi řeknou bububu, když neuděláš totok, tak Tě nepustíme tam a nedovolíme Ti tohle a za toto budeš muset platit, protože jsi strašně nezodpovědná a kazíš nám naše krásné zítřky.
Mj. odpůrci očkování mohou mít i jiné důvody než předpoklad, že vakcina obsahuje čip - pro vegany je třeba neveganskýho složení, nepřípustné testování na zvířatech (mj. už v UK snad uznávané jako důvod pro neočkování je etický vegan), obava, co tento experiment udělá za rok, ne pár dní a měsíců po očkování atd. Malá skupinky, které hodně křičí na FB a jinde, asi tedy, dělají holt reklamu samy sobě, ale určitě ne všem neočkovaným.
Předchozí