ALE jsme uprostřed pandemie, není běžná situace, kdy si můžeme říct, že záškrt stejně nikdo nemá, tak proč se proti němu očkovat. Vidíme že covid je, kdo to nevidí je ignorant, a ten kdo to vidí a váhá s očkováním... tomu postoji moc nerozumím. Například moje zubařka se nechce nechat očkovat, pacienty nabádá aby se neočkovali.... a já mám zábrany k ní chodit ne kvůli jejímu postoji ale z pragmatického důvodu, nechci byť očkovaná covid chytit
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.