Přidat odpověď
Víš je zajímavý? Že téměř všechny články nebo rozhovory v médiích se vyjadřují ve prospěch vakcíny v tom smyslu, že nejsou žádná rizika, že všechno je v pohodě, že očkovat se dávají především vysokoškoláci atd. Skoro nikde se neobjevuje rozumný článek nebo rozumný rozhovor s tím, že nějaká rizika mohou být. Pokud se objeví nějaký článek s argunenty proti očkování, tak je to nějaká šílená teorie. Potom si snadno ostatní myslí, že odpírači jsou blázni a hlupáci, který se proti očkování rozhodli na základě těch šílených teorií. Já jsem v začátcích byla každopádně pro očkování, jenže pak vidíš a slyšíš tu jednostannou mediální masírku, vidíš vedlejší účinky vakcíny, o kterých se nemluví a pak dojdeš k tomu, že teď ještě očkovat nechceš, máš prodělaný covid, možná v těle ještě spoustu pritilátek, chceš ještě chvíli počkat, kam to očkování povede, ale pro ostatní jsem hloupý odpírač, který si myslí, že dostane do těla čip a koukej si i do práce platit testy, pokud chceš pracovat atd. A to rozhodně nejsem člověk, který covidu jde naproti, abych lítala po akcích, hospodách atd.
Předchozí