Inka ..|-.|-.-|.-,
manžel v bazénu nezdržuje, protože má naladěno v mobilu zvětšeno kdy na testu byl a datum a hodinu.
Takže paní na recepci vidí přesně rychle to co u mě na papíře.
Prakticky koukne na papír u mě a na mobil, dá nám klíče a jdeme.
Zdržují ty co jsou v šoku, že to po nich opravdu někdo chce a začnou ladit a klikat na mobilu, místo, aby to měli připravený.
ZA to léto jsem slyšela už tolikrát, jste jediná co to po nás za celé léto chce. Podle mě blbost.
I když tady čtu, že to nikdo nikam nepotřeboval, divný zámek, hrad, muzeum, kino, bazény, to je to minimum, kde to někdo z nás potřeboval. Na koncert PCR a papír QR kodem- čitelným, nebo v mobilu.
To měl v podmínce kamarád. Nakonec jim pršelo a respirátory pak už neměl nikdo.
Spíš věří povídačkám, že to nikde nechtěj.
Pravda je, že jsem zatím nevytáhla paty nikam jinam něž do Litomyšle.
(a tam zase nikdo nenosil roušku a to ani v sámošce a ni nikde jinde
)
A na jezero v Poděbradech, kde teda taky nikdo nic nechtěl ačkoliv to na stránkách mají a v den kdy jsem tam byla tam byla hygiena na kontrole. Nakonec skončila u prvního stánku a odešla.
A v Praze jsem byla jeden den a rozhodně se rouškuje a kontroluje v muzeu. Asi chodím na samé blbá místa.
Jo ve středu zácpu naopak způsobila rodinka 4+2 a kontrola šesti papírů PCR testů. Pak zjištění kolik je kterému dítku a na jak dlouho tam budou. Pak paní nešlo zaplatit. Pak recepční zjištovala, jestli má pán vhodný plavky.(u nás jsou šortko-plavky zakázané). Pak neuměli použít čipy a pak ucpali zouvání bot(vzít čistou tašku a nacpat tam obuv, opět šok), protože byli asi fakt po dlouhý době v bazénu.
Jakmile prošli fronta asi 8 lidí zmizela během minuty, protože měli naladěno, permice a klíčky už je otázky vteřiny.
Pak se to prý zase zašprajclo, protože již zmíněný mobil zhasnuto a v kapse.
A jakmile je hnusno. U recepce je běžně fronta 3-4metry.
A zámky, hrady, tlustý zdi a překvapení, že není signál.
Ty lidi jsou snad ještě lepší než v bazénu. BY mě zajímalo jak dlouho ty exoti nebyli na žádný památce.
To je asi jasný, že tam si ty své stažený blbosti neukážou.
Já jsem z rodiny jediná kdo to nosí když to mám dvojmo. Aplikace a papír. A vždycky jim nadávám a říkám, že jestli se dovnitř někdo nedostane, že tam jdu sama.