| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Inka ..|-.|-.-|.-,
manžel v bazénu nezdržuje, protože má naladěno v mobilu zvětšeno kdy na testu byl a datum a hodinu.
Takže paní na recepci vidí přesně rychle to co u mě na papíře.
Prakticky koukne na papír u mě a na mobil, dá nám klíče a jdeme.

Zdržují ty co jsou v šoku, že to po nich opravdu někdo chce a začnou ladit a klikat na mobilu, místo, aby to měli připravený.
ZA to léto jsem slyšela už tolikrát, jste jediná co to po nás za celé léto chce. Podle mě blbost.
I když tady čtu, že to nikdo nikam nepotřeboval, divný zámek, hrad, muzeum, kino, bazény, to je to minimum, kde to někdo z nás potřeboval. Na koncert PCR a papír QR kodem- čitelným, nebo v mobilu.~d~ To měl v podmínce kamarád. Nakonec jim pršelo a respirátory pak už neměl nikdo.

Spíš věří povídačkám, že to nikde nechtěj.

Pravda je, že jsem zatím nevytáhla paty nikam jinam něž do Litomyšle.~f~(a tam zase nikdo nenosil roušku a to ani v sámošce a ni nikde jinde~t~)
A na jezero v Poděbradech, kde teda taky nikdo nic nechtěl ačkoliv to na stránkách mají a v den kdy jsem tam byla tam byla hygiena na kontrole. Nakonec skončila u prvního stánku a odešla.~t~

A v Praze jsem byla jeden den a rozhodně se rouškuje a kontroluje v muzeu. Asi chodím na samé blbá místa.

Jo ve středu zácpu naopak způsobila rodinka 4+2 a kontrola šesti papírů PCR testů. Pak zjištění kolik je kterému dítku a na jak dlouho tam budou. Pak paní nešlo zaplatit. Pak recepční zjištovala, jestli má pán vhodný plavky.(u nás jsou šortko-plavky zakázané). Pak neuměli použít čipy a pak ucpali zouvání bot(vzít čistou tašku a nacpat tam obuv, opět šok), protože byli asi fakt po dlouhý době v bazénu.
Jakmile prošli fronta asi 8 lidí zmizela během minuty, protože měli naladěno, permice a klíčky už je otázky vteřiny.
Pak se to prý zase zašprajclo, protože již zmíněný mobil zhasnuto a v kapse.~t~

A jakmile je hnusno. U recepce je běžně fronta 3-4metry.~:-D

A zámky, hrady, tlustý zdi a překvapení, že není signál.~t~ Ty lidi jsou snad ještě lepší než v bazénu. BY mě zajímalo jak dlouho ty exoti nebyli na žádný památce.~a~ To je asi jasný, že tam si ty své stažený blbosti neukážou.

Já jsem z rodiny jediná kdo to nosí když to mám dvojmo. Aplikace a papír. A vždycky jim nadávám a říkám, že jestli se dovnitř někdo nedostane, že tam jdu sama.~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.