Monty jestli nevidíš rozdíl mezi cestováním před 9/11 a po něm, tak to je zbytečné v diskuzi pokračovat. A nejde o zutí bot (je toho mnohem víc). Moje poznámka byla k omezení svobod, které bylo kritizováno, lidé s tím nesouhlasili, ale stejně to zůstalo, protože důvody přetrvaly.
Hele mně je to jedno. Já doma nesedím, že jako natruc nemůžu z domu (i když se může). Ani netrucuju kvůli lejstru, když bych chtěla cestovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.