Monty, starší dcera (25) měla covid na podzim, doteď řeší long-covid - nic zásadního, ale únava a snížená koncentrace jsou pro ni dost otravné. Naočkovat se nechala kvůli vlastnímu zdraví a částečně kvůli pocitu spoluodpovědnosti za potřebnou proočkovanost. Mladší důvody totéž v bledě modrém, zatím však bez prodělání covidu.
Já už teda nějaká větší rizika mám, takže u mne je podíl "kvůli vlastnímu zdraví" vyšší.
Testování mě po pravdě nějak zvlášť neomezuje, loni na podzim bych rozhodně vyměnila včasnější testování a trasování za ten lockdown. U očkování jsem s výměnou za roušky a tak nepočítala, doufám, že se ho podaří "vyměnit" za další vyšší vlnu a lockdown.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.