Rozmilá Dolores, i ostatní. Moc se prožíváte. Tím moc prožíváte i ostatní. A tím moc prožíváte Rodinu.cz. Já tu mám všechny stejně ráda a všichni mi tu jsou stejně ukradení. Čtu si názory úplně všech, nechám si je projít mou velectěnou hlavou. Občas mi tam i něco zůstane. Píšu si jak chci, co chci. Pokud s tím má někdo problém, je to jeho problém. Často se mi psát nechce, ještě častěji nemám na psaní čas. Na diskuze už vůbec ne. Mám užitečnou práci a ještě užitečnější život, takže vypisování na Rodině mě o tohle užitečné okrádá. Ale ráda si přečtu co si myslíte a ráda si o tom něco pomyslím. O těch, co se nechaji smazat nebo se ostentativně urazeji si myslím své. Jak se tady může někdo něčím či někým urazit
? Je jen dobře, že je to tu rozmanité a různorodé v názorech i v psacích stylech, kdo mi co napíše mě akorát tak baví a pobaví, psychólogické rozbory mé prazvláštní osobnosti nejvíc. Takže má nejmilejší Dolorez, piš dál, co ti prsty na klávesnici vyťuknou a ať si s tím každý naloží. Třeba i bez kárání, vychovávání a přehnaného prožívání. Anebo radši ne, byla by tu trochu nuda. Miluju zvrhlé věci a zde to trochu zvrhlé je. Mám vás ráda všecky, i když ženský ráda nemám. Ale když vás nevidim a nic s váma nemám, tak vás i snesu
S tolika ženskejma bych se nikdy v životě nebavila a nepobavila.