Přidat odpověď
"Jako chápu, že kdo ty roky předtím jezdil 2x ročně na dovolenou, o víkendech se u něj dveře nezavřely, tak mohl vnímat coronovou uzávěrku jako fajn změnu a odpočinek."
Manko,
no, nevím.
Já teda cca dva roky před covidem taky nebyla úplně spokojená, psala jsem to nedávno v jiné diskuzi, nejsem "režimovej člověk" a po mnoha letech mám práci, kde se po mně chce, abych tam smrděla každej den, i když to není nutný. Takže jsem kvůli pitomýmu rannímu vstávání přes týden fakt chodila/jezdila jen na akce, který mě extrémně zajímaly, a i o víkendu někdy jen doháněla spánkovej deficit. Ale aspoň jsem mohla užívat těch akcí, co mě extrémně zajímaly, a mít nějakej přiměřenej společenskej život.
Covid mě přiměl litovat každý akce, kterou jsem odpískala, abych se mohla vyspat, a každýho setkání s přáteli na druhý straně republiky, kam jsem byla líná se táhnout. Rozhodně jsem nevnímala uzávěrku jako fajn změnu a odpočinek a nevím teda v reálu o nikom, kdo by to tak bral. V mém okolí byli jen nasraní lidé, co se snažili jakž takž dodržovat nebo nasraní porušovači. Že si někdo "medil" v lockdownu, to jsem četla jenom tady na Rodině.
Předchozí