Když jsem tu napsala, že znalost angličtiny je tristní a že se můj zeť v Čechách anglicky málokde dorozumí, dostala jsem tu děsnou sodu, že snad žiju na Marsu a anglicky se lze dorozuměti běžně. Asi jak kde. Minulý týden mu volali z banky, kde má účet, a taky se nedomluvil, řešila jsem to já. V bance snad pracují vzdělaní lidé, co mají aspoň maturitu, ale dorozumět se anglicky taky nedovedou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.