"No můj syn má dysfázii a proto PO i IVP a inteligenci nadprůměrnou až nadání ( měřeno psychologem). Nemá poruchy chování. To jsem ho měla dát do specky? Teď nastupuje na solidní střední školu, jeho problémy s vývojem ustupují ale v první třídě to byl hukot pro všechny…..trvalo mu celou první třídu než se naučil číst a psát třeba a skoro nikdo mu nerozuměl ( řečové porucha)" to mě zajímá . Jako laika úplně bez znalosti věci. Pro koho vlastně jsou koncipovány ty specky. Je to něco jako dříve zvláštní škola, pro ty intelektově slabší " a to jsem ho měla dát do specky ? " Co pak s dětmi, které nemají nižší inteligenci, ale jak vidno, jsou i jiné poruchy...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.