Přidat odpověď
Ropucho, mně teda ne. Spíš bych se pak víc věnovala koníčkům, jako třeba cestování + focení, různé činnosti, které bych si chtěla zkusit, jako třeba vyfoukat si ze skla vlastní sklenici a tak. Vydělávání byl opruz a kolikrát vcelku na pár hodin měsíčně. Kromě toho, že jsem pro agenturu pro výzkum veřejného mínění vyplňovala dotazníky, a nejenom dotazníky, zajímavé byly i ochutnávky, kdy jsme dostali třeba surovinu A a surovinu B a měli říct, která nám chutnala líp, to bylo třeba cca 250 g modrého plísňáku A a obdobného B, to není špatný džob, nebo třeba Floru, který stála 85,- Kč/krabička 250 g, to bych si za tu cenu nikdy nekoupila. Tak kromě dotazníků jsme třeba rozváželi noviny, dělala jsem Mystery Shopera, to bylo taky jen na pár hodin v měsíci, ale zase to byla nedocenitelná zkušenost v marketingu. Podnikání na ŽL mi při zaměstnání nešlo, protože při pracovní době 8-17 se to nedalo spojit s péčí o domácnost, na vlastní podnikání bylo prostě moc málo času, zvláště pak když potřebuješ doma udělat rekonstrukci, že.
Předchozí