Přidat odpověď
Delete, když jsem byla holka, v době, než jsem šla na VŠ, jsem byla taky "ošklivá a divná", nosila jsem beztvaré oblečení, brejle, všechno. Kromě šikanování jsem zažila i sexuální útoky. V letech, kdy jsem sice mírně obstarožní, ale jsem zpěvačka - sexuální útoky verbální, kromě jednou, kdy se na mě pověsil nějaký chlap v noci, když jsem šla domů po kšeftě. Klasický scénář, kecy, vtírá se, řekneš mu, že nemáš zájem, začne být agresivní a klidně to řekne na férovku, že přece když couráš v noci venku, musíš mít na něj chuť. Oni si to fakt myslí. Ne opilost na večírku, jen jdeš po ulici. Když jsem byla mladá, máma s dětma, jednou jsem musela zdrhat s kočárem s miminem. Obě ty příhody byly v zimě, těžko vypadat vyzývavě v kulichu a válenkách. Kočárek neodradí, nemají žádnou brzdu. Všichni ti chlapi, kteří útočili na mě, byli malí chcípáci, hubení, oškliví. Nejvíc jsem se bála, když mě jako dítě přepadl nějaký úchyl na chodbě v baráku cestou na sušárnu. Rodiče mi to nevěřili. Fakt blbá vzpomínka.
Předchozí