Přidat odpověď
ne, tak jsem to nemyslela. Jen jsem chtěla říci, že "hledej lepšího " není řešením situace, kdy společnost ( asi teda, podle tvé reakce ) bere za normální, že jsou blbí jednatelé, blbí hoši ( kteří berou přiopilou holku jako cíl ). a blbí ti, kteří se nechají využít. asi to neumím dobře vysvětlit. Že se mi zdá důležité vymezovat se proti tomu i onomu, jakkoli jsem to asi hloupě obojí napsala v jednom příspěvku a měla jsem to asi napsat v různých tématech.
Je to proto, že jsem naivní intoška, která napsala příspěvek o tom ,jak jí vadí (společností akceptovatelné ) chování jak v podnikové praxi ( tam se s ním na rozdíl od tebe střetávám ), tak i ve vztazích mužsko-ženských. Prostě jsem vyjádřila nesouhlas v tom, co většina akceptuje.Poškozující jednání z pozice moci. jak v oblasti chování mužů k ženám , které považuji za nestrpitelnou věc, tak i chování zaměsntavatele v oblasti nedodržování současných právních norem. Obojí mi připadá jako zneužití pozice " silnějšího ". I když vím, že existuje rada " hledej jiného "
snad se to někdy změní ( mi radí má idealistická povaha ) a nebude jen na tom ,aby oběti ( třeba i maloleté , v tom případě sexu ) hledaly lepšího.
Předchozí