Po tlačítkovým mobilu se mi stýská. Stejně ten chytrý na nic jiného než na volání a SMS nepoužívám. Teda doma, když se mi nechce sedět u PC, tak si na tom čtu na internetu, ale klidně bych to oželela. Jenže moje stará tlačítkový Nokia se mi po šesti letech pokazila a děti mi koupily k narozeninám smartphone. Jde mi na nervy, občas na ně o blbě sáhnu a už někomu volám, komu nechci, nebo mi to nevezme hovor, nebo se to přeruší, u SMS nikdy nevím, jestli se to opravdu odeslalo. Štve mě to. Zlatá Nokia!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.