Taky jsem vyrostla na pečivu, ale nejspíš už jsem svůj životní příděl rohlíků chleba snědla, protože mi z nich fakt není nejlíp. Topinku si dávám k tataráku, a teď mi tu teda udělal chutě ten chleba ve vajíčku.
Tím chleba nijak neurážím, jen ho prostě většinou doma nemáme. Děti si na svačinu dělají obložený bagety, a všechny ostatní denní jídla zvládnem i bez pečiva (bez pečiva se nerovná bez mouky). Když koupím rohlíky,tak jim z většiny za pár dní dělám knedlíky, žemlovku nebo nádivku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.