| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Příbuzný teď zemřel ani ne v 50 letech na rakovinu slinivky. Jeho partner je úplně v řiti. Nikdo mi nevysvětlí, že je na nich, jak se k tomu postaví, protože to jde i zvesela. Při objevení příznaků je už pozdě a za několik měsíců dojde k úmrtí a před objevením příznaků není mnohdy vidět ani preventivním ultrazvuku. Měli imho zkrátka smůlu - zesnulý pán buď na geny nebo na nahodilost a vdovec na životní okolnosti a je úplně jedno, jak se k tomu staví.

Jako, já mám taky pozitivní přístup k životu a mám fakt úžasněj život, ale rozhodně si nedělám iluze, že jsem si to štěstí sestrojila. Sestrojit se dá jen nadstavba, ale ten základ, co je třeba (zdraví, mír a podobné věci) se často neovlivní a bez toho ani ta nadstavba není.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.