| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já právě nevím jak na to a nechtěla jsem být konkrétní
holka je na pohled opravdu silná, tuk se jí ukládá hlavně na břiše to má opravdu veliké, na stehnech a prsou má již strije, měří 151 a má určitě více než 55 kg, zatím nemenstruuje, není nijak morbidně obézní, ale prostě jí každý rok přibude pár kilo navíc a začínáme se točit v kruhu, a to před koronou závodně tancovala a ani trénink 3X týdně nestačil, manžel ji neustále okřikuje - jemu prý nejvíc vadí, že jak je silnější tak je líná nic se jí nechce, nedá si ode mne vysvětlit, že to taky s tím nemusí souviset, že je na prahu puberty a že kolo s tatínkem jí prostě netáhne, ale on si představuje, že bude lítat od ráda do večera a na jídlo si vzpomene sotva u večeře jako to bylo za nás, když jsme byli děti
problém je v jídle, když vidím její kamarádky, které u nás jí jak zobají. Ona běžně 3 chleby k snídani nebo 4 volská oka apod. Hlavně má některé nezdravé návyky, plácá páté přes deváté a často jí bolí břicho, trpí nadýmáním, nočním bolením apod. to nás trápí nejvíc, že je jí blbě. Já jsem jako dítě taky plácala - milovala jsem zavináče zajedené jahodovým jogurtem, ale nikdy mi nic nebylo.
např. dnes ráno - dala si musli s mlékem a hned na to hodlala sníst tuňáka v olivovém oleji, zarazila jsem jí to, vysvětlila a myslela jsem, že to chápe, ale hned po obědě (měla kuře s rýží) jsem šla běhat tak si slečna udělala to musli znovu, zasypala to grankem a moučkovým cukrem ~e~ když to zbodla přišel táta a ona ho vítá slovy "bolí mě břicho", chlapovi hned došlo proč a navíc kuchyň vypadá jako by se v ní živil někdo kdo vylezl z hladomorny - to granko a cukr všude rozsypané. My to prostě nezvládáme a ona nemá stopku.
Snažím se některé věci doma vůbec nemít, nyní uvažuju, že zruším i to Granko, ale zamykat cukr opravdu nebudu

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.