No já jsem reagovala na popsaný příběh, že byl zmíněný mlsnoseolizovač i jeho trest. O manželce ani slovo. A názor na ni, přesněji její chování, mi chyběl.
Možná, že - proto, že to bylo na ixtém jejich dýchánku - zahlásila: - Karle, toto tvé chování už začíná vypadat jako duševní porucha. Jdu teď domů. Ty se zamysli, co děláš. Ne, neuklidním se. Ty se uklidni. Další akce bude beze mě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.