Já teda mám už tak 6 cm odrosty. Z domácího barvení mi padají vlasy po chomáčích. Teď mi padají i bez barvení (po covidu). Problém nemám jen z henny, ale ta mi nechytá dobře. Takže si musím zaplatit za jakousi nejšetrnější barvu. Jinak mě i u kadeřnice pálila hlava a pelichala jsem. Doufám, že ti, co mají po covidu nebo jsou očkovaní žádné testy mít nebudou muset. Jinak se jim na očkování mladší ročníky vyprdnou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.