Přidat odpověď
Přesně vím, co tam krávy žerou, jak je chovají i způsob zpracování mléka. Ve dne jsou venku na pastvě a v noci na volno ve stájí. Žerou jen trávu, seno a takový mlsání, co dostávají při dojení, aby se tam těšily. Zatímco jsou přes den pryč, tak se stáj denně kompletně čistí a znovu nastýlá čistou slámou. A i mléko se dojí a zpracovává naprosto hygienicky.
Dobře to tam známe, takže jsem si fakt jistá, ale zkrátka všechno (mléko, máslo, tvaroh, smetana, podmáslí) chutná trochu jinak, aniž by se tam něco závadného dělo. Já to třeba nesním, ale děti na tom vyrostly od malička, tak jim to přijde normální a zase jim něco chybí v průmyslovým mléčných výrobcích. Sýry ze statku teda taky chutnají po kravičce, ale tam mě to vůbec neruší.
Předchozí