Dřepy považuji za velký nerozum, taky už mám odoperovné koleno. A co mi říkal doktor, tak už po třicítce klidně meniskus praskne bez úrazu, je to taková poddimenzovaná součástka v našem těle. Teď kromě běhu a chůze mě docela baví švihadlo, ale taky ty skoky nejsou úplně šetrné ke kloubům, a to se snažím skákat co nejsprávněji s nejmenším úsilím. No ale já bych ráda dala dolů 2-3 kg, ale to nějak moje tělo odmítá pustit, už nevím, co bych přidala za pohyb nebo vypustila za jídlo (v tom je asi zakopaný pes, v jídle).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.