| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Houbo, to matka bydlí na zámku nebo byl její manžel Babiš, že se za Vaši domácnost stydí?
Pokud máte menší byt, tak máš všechno vyřešeno: můžete prodat byt maminky a přistěhovat ji blíž. Nebo přispět na pečovatelku. Jo, ona se dcera postará? Hmmm, a to jako jak? Přestane pracovat a bude se starat, načež bude mít mizerný důchod a pověsí se sama na krk svým dětem? Nebo jak si vlastně matka to "starání se" představuje? My totiž kdysi řešili něco podobného, jen s tím rozdílem, že šlo o tetu, která měla vlastní děti, ale usmyslela si, že její děti ne, že starat se mám já. Já byla ale rozvedená, samoživitelka, později teda s přítelem. Kdybych přestala pracovat, tak tehdy bych ještě byla doma zadarmo, žádné příspěvky nebyly. Zajímalo by mě, kdo by nám platil jídlo a další poplatky. Nakonec to dopadlo tak, že se postaraly vlastní děti. Musely, nikdo jiný prostě nebyl.

Nejschůdnější se mi jeví byt v blízkosti toho vašeho. A najít mamince nějakou činnost, aby měla co dělat a neprudila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.