Pročetla jsem si všechny reakce a odpovím tu hromadně, byla jsem dnes na očkování a jsem trochu K.O.
Bylo mi doporučeno, ať se sebou něco dělám - ano, můžu se snažit o dechová cvičení, ale že jsem na tohle labil, asi nezměním. Jinak, kdo mi odpověděl, že ano, že mi šiblo, to mi nevadí, je to možné, ale mluvila jsem dnes s kamarádkou a ta mi řekla, že by to taky těžce nesla, tak snad úplný exot nejsem. Manželovi šiblo asi více, že donesl křečky dva a nakázala jsem, že se koupí ještě jedna klec a bude separace. Psa jsem netýrali, ani křečka vzájemnou blízkostí, jelikož křečkovo místo bylo v pokojíku (tam pes nesmí) a na noc v kuchyni. A když už náhodou se dcera ochomejtala s klecí okolo psa, tak křeček si v klidu chroupal mrkev a lozil po šprušlích sem a tam, psa neregistroval. Měli jsme ho do prcka, byl vymazlený, hodný. Vy, co máte praktickou povahu a berete vše rozumně, závidím vám, je to bonus.
S Gorem to byla nadsázka, i když Akitu měla kamarádka a byla moc hodná, ovšem s křečkem jsem ji nezažila. "Prozvířátková" videa, kde kamarádí papoušci, psi, kočky apod., si taky pouštím