Jednak tohle je opravdu citlivé a intimní, protože pod tlakem TV pořadů pro teens, instagramu, tik toku a kdoví čeho ještě jsou děti daleko citlivější. Už mileniálům se říká generace sněhové vločky, dýchneš špatně - a rozpustí se. Mám dva doma.
A podle mne je klíč: Sorry paní učitelko, zadání se mi jako rodiči nelíbí proto a proto a proto, domnívám se, že mému dítěti může ublížit. Prosím o nějaké jiné náhradní na stejnou dobu.
Mj. po práci podobných psycholožek na gymplu jsem kdysi vážně uvažoval odvolat souhlas se skupinovou prací s mým dítětem, případně to zakázat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.