| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Senedro, vyřizování účtů rodičů s učiteli nejlíp křikem, inspekcí nebo ručně mě hodně baví ~:-D
Zatím ve 100% případů, ve kterých jsem jako třídní hrála mediátora, došlo ke klidné dohodě, ze které měl prospěch žák a rodič odcházel uspokojen, že dosáhl svého (ač nám původně přišel vynadat popř rozbít obličej, zjistil, že chce posunout svého miláčka vpřed stejně jako my ve škole). Daného učitele, který měl být o hlavu kratší též uvedu do stavu, že se mu líbí, jak to dopadlo, vidí samé výhody.
Beru to jako výzvu, které ráda čelím. Vlastně jedenkrát se to nevyvedlo, protože rodič v průběhu prvotního pokřikování zjistil, že si mě plete s kolegyní z prvního stupně a odešel pokřikovat na ni :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.