| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já bych teda takový úkol taky dostat nechtěla. Úplně se ošívám, jak to čtu. Jako dítě jsem to možná neřešila, ale já byla dítě v době, když bylo normální rozebírat rozvod v rodině na podnikových schůzích ROH a ředitelka školy měla právo mluvit do toho, zda dítě chodí do kostela~a~ Teď bych si víc chránila svůj osobní prostor a určitě bych neměla zájem někomu vypisovat, v čem se změnily mé pocity (!) nebo vytahovat svoje negativní vlastnosti. A vypisovat, v čem jsem lepší než Maruška z lavice přede mnou? Tohle srovnávání mi přijde jako úplně pekelné do třídního kolektivu. Buď z toho vyjdu jako loser nebo jako někdo, kdo se povyšuje. Jak můžu vědět, zda si to učitelka nechá pro sebe nebo bude můj elaborát někde nahlas předčítat?
A nijak obecně se to napsat nedá, když jsou tam přímo návodné otázky, leda to viditelně odfláknout s rizikem špatného hodnocení. Respektive jako dospělý člověk bych si s tím asi uměla nějak obecně poradit, ale jako dítě rozhodně ne.
Kroniko, tohle je fakt mimo, a to já teda určitě nejsem nějaká hyperprotektivní matka, co nenechá svému bobánkovi vlásek na hlavě zkřivit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.