Přidat odpověď
Krajino, taky to s večerním jedením neplatí absolutně. Já jsem zhubla od května 25 kilo a večer jsem vždycky jedla a jím, ale jenom bílkoviny a zeleninu a ne moc. Možná třeba jednu malou bramboru do na listový salát a jogurt. Jednu dobu jsem si večer vytvářela takové bílkovinné talíře. Nemám moc ráda syrovou zeleninu, takže jsem si uvařila třeba tři směsi z vařené zeleniny a každé si dala polévkovou lžíci. K tomu půl vajíčka, pár oříšků, jeden plátek sýra nebo rolku ze šunky a cottage. A byly jsem nacpaná, s pocitem, že jsem snědla obrovské jídlo a přitom kaloricky do 1000 kJ. Ty zeleninové směsi z tepelně upravené zeleniny byly třeba: vařená brokolice rozebraná na drobounko s lžičkou olivového oleje a piniovými oříšky, nebo mrkev dušená se sojovou omáčkou, květák nadrobounko s půlkou lžičky pesta, cuketa lehce postrouhaná balkánským sýrem. Dá se toho vymyslet hromada. Zasjaj to taky provozovala, ta měla i jiný kombinace, něco z kapusty... Teď jsem zrovna dojedla cizrnu dušenou s rajčatama a mrkví.
Předchozí