Já milovala kaše snad ještě na střední. A jako dítě jsem nejraději jedla německé, naší je tam vždycky nakoupili ve velkém - banánovou, malinovou, pomerančovou, to tu vůbec nebylo... Pak jsem měla radost, kolik druhů můžu nabídnout svým dětem a ty příšerky to vůbec nejedly... Ani jeden... Od počátku preferovali nesladké, nejraději dušenou zeleninu... O skleničky moc nestáli, ještě tak občas ovocnou...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.