| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nezvládáme, mám tichou dyslektičku ve druháku na gymplu, má už takovou averzi, že si (skoro) sama zařídila psychoterapii a hádej, není spoleh ani na terapeuta, normálně se na hodinu nedostavil ani se neomluvil, náhradní hodina zatím nikde. Tam se rozjíždí asi deprese nebo úzkost z té školy, ale tak jsem vysvětlila, že "se z toho nepo.serem" a snad to nějak vydržíme.
Druhá dcera má z práce na pc migrény, je to stále horší, takže mne čeká řešení s ředitelem, jak dál, protože takto nezvládne dokončit ročník - a já si naivně myslela, "hlavně zvládnou pololetí a pak bude chvíli klid."
No a u nejmladší druhačky jsem si už zvykla, že jedu s ní, to mi nějak přestalo vadit, nutno pochválit učitelky, že jim výuka klape a i když mi pořád vadí, že jedou 3hodiny online denně, tak asi je to lepší, než co tu čtu a děti si už zvykly a nějak to funguje, ale rodiče musí makat taky. Máme poruchy pozornosti....
Takže zdaleka nejsi sama, soucítím a nenechej si to líbit, to je blbost, aby nepřijala škola test, u nás oba gymply dají klidně náhradní termín, otevřou znovu a dají i třetí možnost, když to dítě zazdí. Nevím, proč zrovna základky z toho dělají takovou vědu.
No a moje práce, ani mi nemluv, mám obrovské štěstí, že projekt je v mnoha zemích, za které zodpovídám, momentálně v útlumu s aktivitou a po mě se toho moc nechce. Za normálního stavu bych si to nemohla dovolit a musela bych si vzít volno nebo zkrátit úvazek. Dřív rodiče pouštěli do školy děti, jen když nebylo doma moc práce, dnes aby rodiče opouštěli práci, aby děti zvládaly školu. ~v~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.