Ahojte všichni co jste byli v ODLOV Brandýs nad Orlicí v 80tých letech ...i já jsem byla tři měsíce v léčebně a vzniklo tam velké přátelství se stejně starou dívkou ( bylo nám tehdy 14 let ) ale časem jsme se ztratily.... Byla jsem v léčebně od května do srpna 1980 ....Kamarádka se jmenovala Liduška Strnadová ,byla z Turnova ...já byla z tehdejšího Gottwaldova ..... Je tady snad někdo kdo byl s námi tehdy v léčebně???? Jmenovala jsem se Ivana Drexlerová .....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.