Přidat odpověď
V šoku jsem nebyla, protože když se film dokončil, hodně se o něm psalo a debatovalo. Občas o síťových pedofilech něco čtu. Naposledy třeba o nějakých klucích, kteří si zakládají falešné dívčí profily a loví. Zhnusená jsem byla, ale to jsem čekala. Obávám se, že takoví chlapi byli, jsou a budou. Internet a soc.sítě jim otevřel nedozírné možnosti. Mladé dívčí "masíčko" je lákavé a chlapi prostě jsou více či méně sexuální predátoři. Záleží jen na tom, jak s touto svou přirozenou vlastností dovedou nakládat a jak ji dovedou ovládat, aby učinili zadost společenským normám, paragrafům, manželkám a své dobré pověsti.
Zrovna tak dvanáctileté holky mají ve své přirozenosti zvědavost a zvídavost, jejich sexualita je v rozpuku, cítí se osamělé, nedovedou se ještě vymezit, nemají vyzrálou psychiku, sebedůvěru a sebevědomí.
Takže je tu úkol pro společnost, aby takovéto chování a jednání soudila, odsuzovala a trestala. A druhý, hlavní úkol pro rodiče, aby s dětmi o tomto aktuálně nebezpečném světě mluvili, poukázali na možné důsledky a naučili své děti rozumět mu a bránit se.
Předchozí